Nové missky se už vrhly na charitu

Vítězky Miss ČR 2007 si přijely vyzvednout duplikáty svých ukradených korunek. Slavnostní předání proběhlo v Domově pro děti s tátou a mámou Žichlínek, kde krásky zároveň předaly tučný šek na charitu.

Miss ČR Kateřina Sokolová, první vicemiss Veronika Pompeová a druhá vicemiss Veronika Chmelířová částku 1,2 milionu korun svěřily do rukou faráři Zbigniewu Czendlikovi z Lanškrouna. 
Nové korunky místo těch, jež byly ukradeny den před finálovým večerem Miss ČR 2007, zhotovila opět společnost Benet Gold Praha a přivezli je pro jistotu Bodyguardi.
„Částka se rozdělí na šest projektů. Něco dostane Občanské sdružení svaté Zdislavy z Hutiska – Solance, speciální škola Lanškroun, Základní škola Žichlínek, něco půjde na blížící se olympiádu dětí s handicapem na Konopišti a na setkání pěstounských rodin Pardubického kraje,“ vysvětlil rozdělení charitativního daru populární Zbigniew Czendlik zvaný Zibi.
Částka byla vyznačena na obrovském dortu, který krájeli zástupci těch, kteří dostanou podíl.

Originál článku zde: http://revue.idnes.cz/nove-missky-se-uz-vrhly-na-charitu………….lf
Miss ČR Kateřina Sokolová, první vicemiss Veronika Pompeová a druhá vicemiss Veronika Chmelířová částku 1,2 milionu korun svěřily do rukou faráři Zbigniewu Czendlikovi z Lanškrouna. Nové korunky místo těch, jež byly ukradeny den před finálovým večerem Miss ČR 2007, zhotovila opět společnost Benet Gold Praha a přivezli je pro jistotu Bodyguardi.„Částka se rozdělí na šest projektů. Něco dostane Občanské sdružení svaté Zdislavy z Hutiska – Solance, speciální škola Lanškroun, Základní škola Žichlínek, něco půjde na blížící se olympiádu dětí s handicapem na Konopišti a na setkání pěstounských rodin Pardubického kraje,“ vysvětlil rozdělení charitativního daru populární Zbigniew Czendlik zvaný Zibi.Částka byla vyznačena na obrovském dortu, který krájeli zástupci těch, kteří dostanou podíl.

Originál článku zde: http://revue.idnes.cz/nove-missky-se-uz-vrhly-na-charitu………….lf